Uw auto laten polijsten? Kom langs bij de Poetsers

Wij zijn uitgerust met de ervaring en materialen om uw auto weer te laten blinken. Neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden.

Uw auto polijsten bij De poetsers

Gewoon makkelijk bij u in de regio

De Poetsers is gevestigd in Ermelo. Een centraal gelegen locatie in de regio noord-west Veluwe.

Met passie, welke auto dan ook

Dagelijks streven wij een naar top-kwaliteit. Ons ervaren team zorgt gegarandeerd voor een perfect resultaat.

Bij ons op locatie in onze werkplaats

Wij zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit leveren. Dit doen wij ons onze werkplaats, waar we over de nodige materialen beschikken.

De hele auto, of losse onderdelen

Ontdek onze mogelijkheden. Zo kunt u enkel de bumpers koplampen of de hele auto laten polijsten.

Uw auto professioneel laten polijsten?

Met een ruime expertise in auto’s poetsen, ben je bij de Poetsers ook aan het juiste adres voor het polijsten van uw auto. Zo beschikken wij over de juiste tools om perfect de lakdikte te meten. Daarnaast werken we samen met een italiaanse leverancier voor de beste polijstpasta. Zo zorgen wij er voor dat de bovenste laklaag perfect word verwijderd, voor een perfect resultaat. Zo kunnen we samen uw auto weer laten blinken. Ook behoefte aan een brandschoon interieur? Ontdek dan onze mogelijkheden.

Reviews van onze klanten

Berry FoppenBerry Foppen
05:47 17 May 23
Netjes te woord gestaan. Duidelijke afspraken gemaakt en een goed resultaat.
JustinJustin
16:06 29 Apr 23
Begin 2020 een zwarte Lexus CT200h gekocht, vrijwel kort na aanschaf van deze auto enorm veel spijt van de kleur van de auto die ik heb gekozen. Vrijwel direct na het wassen van deze auto was die alweer vies. Op de auto zaten meerdere schade plekjes van vogelpoep, veel lichte krasjes en doffe plekken. Hier wilde ik wat aan laten doen. Met de auto langs gegaan bij meerdere bedrijven maar hier had ik geen goed gevoel bij totdat ik bij De Poetsers terecht kwam.De auto is door De Poetsers gepolijst, van binnen gereinigd en daarna is er een keramische coating aangebracht over de lak van de auto. De auto ziet er nu super netjes uit, word ook veel minder snel vies en is makkelijker schoon te maken. De enorme spijt van het aanschaffen van een zwarte auto was ook snel verdwenen toen deze was behandeld.Dit is echt een top bedrijf die hoge kwaliteit aanbiedt met veel service.Echt heel erg tevreden over het resultaat en super blij met de auto! Dank jullie wel
Hannes VermanenHannes Vermanen
07:40 04 Apr 23
Vriendelijke en vooral vak mensen.Aanrader voor als u uw auto weer netjes wilt hebben.
Sebastiaan TerpstraSebastiaan Terpstra
12:35 13 Jan 23
Wauw, ik ben echt zo goed en vriendelijk geholpen. Mijn leaseauto inleverklaar gemaakt, en ziet er weer spik en span uit. Ik ben vaste klant geworden 😉
BertBert
16:08 22 Nov 22
Mijn interieur zat heel erg onder het braaksel. Is weer netjes schoon.
Hans TonjesHans Tonjes
07:47 16 Jul 22
Heel tevreden over het poetsen en polijsten van onze camper. En mocht je dan als veel te precieze liefhebber nog een plekje zien dan is het Jeroen en z’n team geen moeite te groot om het snel in orde te maken. Het resultaat: mensen kunnen haast niet geloven dat onze camper al 17 jaar oud is.
Djonno BouwheerDjonno Bouwheer
13:12 19 May 22
Heel erg tevreden over de diensten van De Poetsers.Wij zijn hier op aanraden van een bekend autoschade bedrijf langs gegaan omdat de auto volledig onder de witte verfspuitnevel zat (iemand had in de open lucht met verf gespoten). Dit was erg lastig van de auto te verwijderen en een zeer tijdrovende klus.Toch hebben de poetsers de auto heel erg netjes gepolijst en de auto ziet er weer uit als nieuw! Ze gaan om met de auto als of het hun eigen auto is oftewel een bedrijf dat echte service levert.
Mijn Land Rover had te lang stil gestaan en zat plotseling helemaal onder de schimmel, aan de binnenkant! Nadat ik gebeld heb kon ik de volgende dag al langskomen om de auto te laten zien. Twee dagen later kon ik hem weer ophalen. Met veel liefde en passie is de auto weer netjes en droog gemaakt en dat zie je eraan terug! Jullie leveren hoge kwaliteit, vertellen het eerlijke verhaal vanuit de aandacht voor de auto. Dank voor de service, ik kon zeker vaker terug.
js_loader

Neem direct contact met ons op

Auto polijsten bij de Poetsers

Koplampen polijsten

Een onderdeel dat vooral effectief is om te laten polijsten zijn de koplampen. Deze onderdelen verliezen het snelst hun kwaliteit en kunnen er heel dof uitzien. Dit probleem kan helaas niet voorkomen worden. Zeker oudere auto’s hebben hier last van. Enkel hoef je niet met doffe koplampen de straat op te gaan. Bij de Poetsers in Ermelo kan je namelijk professioneel je koplampen laten polijsten. 

Kunststof bumper polijsten

Ook het polijsten van uw bumper brengt al een uniek resultaat. Vaak slijten kunststof bumpers sneller dan de lak van de auto. Hierdoor ziet een auto er al snel minder aantrekkelijk uit, iets wat vooral het geval is bij bedrijfsvoertuigen. Laat om deze reden uw kunststof bumpers polijsten door onze experts. 

Polijsting

Polijsting is het proces, waarbij het lak van uw auto weer glanzend word gemaakt. Dit proces is zeker van toepassing  wanneer de lak van uw auto dof wordt. Daarnaast is het van toepassing wanneer er krasjes in de lak zitten. Bij de Poetsers, zorgen wij ervoor dat uw lak ook echt tot zijn recht komt. Zo meten we eerst de lakdikte van uw vooruit, om vanuit daar veilig het polijst process in te gaan. 

Meer over De Poetsers

Vestiging Ermelo

Bekijk meer informatie over onze vestiging in Ermelo

Bekijk vestiging Ermelo

Auto polijsten Harderwijk

Het is natuurlijk nooit fijn wanneer je auto zijn glans begint te verliezen. De boosdoener hiervan zijn de kleine krasjes in de lak. Deze kunnen ontstaan door meerdere oorzaken, maar voornamelijk de weersomstandigheden veroorzaken deze kleine krasjes. Gelukkig kan je dit eenvoudig oplossingen door je auto te polijsten. Dit je kan je professioneel laten realiseren door de Experts van de Poetsers. Ons team beschikt namelijk over de juiste expertise en materiaal om jouw auto weer te laten glanzen. Ook bij diepe krassen bent je bij de Poetsers aan het juiste adres. Bovendien kan je bij de Poetsers ook je een keramische coating aanbrengen om je lak extra goed te beschermen. 

Hoe ontstaan kleine krasjes in mijn lak?

Kleine krasjes in de lak ontstaan door diverse oorzaken. Zo kan het komen door vuil en zand, maar ook door de weersomstandigheden. Bovendien kan dit ook door slijtage komen, iets wat zeker het geval is bij oudere auto’s. Gelukkig kan je door je auto te polijsten de krasjes weer weg schuren. Dit word gedaan door een speciale techniek, waarvoor je veel kennis nodig hebt. Je kan namelijk de lak beschadigen indien je te hard duwt. 

Met de beste auto schoonmaakmiddelen

Een auto heeft ook liefde nodig. Om deze reden werken wij met de beste autopoets middelen. Denk hierbij aan hoogwaardige shampoo om jouw auto professioneel te laten polijsten. 

 

Polijsten auto bij mij in de buurt 

Het is eigenlijk alleen verantwoordelijk om je auto te laten polijsten door experts. Dit omdat je er speciale kennis en gereedschappen voor nodig hebt. Bovendien ben je er zelf niet verzekerd voor. Hierdoor kan je grote schade aan je lak aanrichten waar hoge kosten bij kunnen komen. Bovendien is het polijsten van je auto een klus waarbij je auto helemaal schoon moet zijn. Zo mag er geen vuil of zand op de auto liggen. Dit kan namelijk nog diepere krassen brengen aan je kostbare lak. 

Zo beschikt de Poetsers over een professionele werkruimte, waar jouw auto professioneel gepolijst kan worden. Deze ruimte is voorzien van felle lampen, waardoor we perfect je auto in glans kunnen brengen door elk hoekje van de auto perfect te polijsten. Het polijsten van je auto kan een kostbare handeling zijn. Echter ben je bij de Poetsers gegarandeerd van een hoge prijs/kwaliteit verhouding. 

Hoe auto polijsten

Het polijsten van een auto is vrij simpel, maar is een handeling waarbij vakmanschap en kennis aan de pas komt. Zo is het cruciaal om de lakdikte van het voertuig te weten. Daarnaast moet de auto brandschoon zijn en is het belangrijk dat het met precisie word gerealiseerd.