Over De Poetsers

Autopoetsbedrijf in Ermelo, Nunspeet, Harderwijk en omstreken. 

Het autopoetsbedrijf van de Veluwe

De Poetsers, total car cleaning is het poetsbedrijf voor Ermelo, Harderwijk en omstreken. Het bedrijf is gestart in 2018.

Inmiddels mogen wij voor een aantal toonaangevende autobedrijven uit de omgeving hun auto’s poetsen. Kwaliteit en oog voor detail heeft voor ons een hoge prioriteit. Daarom maken wij ook gebruik van hoogwaardige producten en de modernste technieken.Wij poetsen niet alleen de auto van onze zakelijke klanten. Wij zeggen niet voor niets, wij poetsen van auto tot vrachtwagen. Ook als particuliere klant willen wij voor u een stralende auto afleveren.

Mogen wij uw auto weer laten stralen? Kom dan vrijblijvend bij ons langs. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden. Uiteraard staat de koffie bij ons klaar!

Blogs

Onze leveranciers

De poetsers logo leverancier
De poetsers logo leverancier
De poetsers logo leverancier
De poetsers logo leverancier

Centraal gelegen in uw regio

De Poetsers is gevestigd in Ermelo. Een centraal gelegen locatie op het de Veluwe. Hier werken wij dagelijks vol passie and elk soort voortuig. Ook beschikken wij hier over de middelen om uw auto te poetsen, onstickeren, polijsten en veel meer. Ontdek al onze diensten op onze website. Bovendien zijn wij een echte prijsvechter. Hierdoor streven wij naar de scherpste prijzen in combinatie met de producten van onze leveranciers. Zo werken wij met erkende bedrijven in de industrie. Denk hierbij aan Mafra, Glanz, Labocosmetica en System123.  

Neem direct contact met ons op

Vestiging Ermelo

Bekijk meer informatie over onze vestiging in Ermelo

Bekijk vestiging Ermelo

Ons autopoetsbedrijf

Ons autopoetsbedrijf bevindt zich in Ermelo en Nunspeet. Mocht je vragen hebben over onze diensten, of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met ons via 0341 239 015. Of stuur een mail naar info@depoetsers.nl.