Auto poetsen? Laat het aan onze over!

De Poetsers is sinds 2018 Het autopoetsbedrijf uit Ermelo en omstreken. Laat het poetsen daarom aan ons over

Jouw auto laten poetsen bij de Poetsers

gewoon bij jou in de regio

De Poetsers is gevestigd in Ermelo. Een centraal gelegen locatie in de regio noord-west Veluwe.

Met passie, welke auto dan ook

Dagelijks streven wij een naar top-kwaliteit. Ons ervaren team zorgt gegarandeerd voor een perfect resultaat.

Jouw auto binnen no-time brandschoon

Wij zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit leven in een zo kort mogelijke tijd. Zo kan jij binnen no-time weer de weg op.

Compleet was-programma

De poetsers bied alleen een compleet was-programma. Zo garanderen wij een constante kwaliteit voor elk voortuig.

Tot het perfect is

Ons autopoetsbedrijf is sinds 2018 het bedrijf is de regio Ermelo dat gespecialiseerd is in het poetsen, wassen, polijsten en ontstickeren van auto’s, busjes, vrachtwagens, boten en motoren. Tevens zijn wij voorzien van alle noodzakelijke gereedschappen om jouw auto perfect af te leveren. werken we ook met de juiste Bovendien werken wij standaard met duurzame microvezel doeken om kleine krasjes aan de lak van jouw auto te voorkomen. Daarnaast gebruiken wij de beste auto wax, zodat jouw voortuig met de beste bescherming weer de weg op kan.  Liever je auto laten wassen? Ook dan ben je bij de Poetsers aan het juiste adres. 

Auto polijsten in Harderwijk en omgeving

Reviews van onze klanten

Berry FoppenBerry Foppen
05:47 17 May 23
Netjes te woord gestaan. Duidelijke afspraken gemaakt en een goed resultaat.
JustinJustin
16:06 29 Apr 23
Begin 2020 een zwarte Lexus CT200h gekocht, vrijwel kort na aanschaf van deze auto enorm veel spijt van de kleur van de auto die ik heb gekozen. Vrijwel direct na het wassen van deze auto was die alweer vies. Op de auto zaten meerdere schade plekjes van vogelpoep, veel lichte krasjes en doffe plekken. Hier wilde ik wat aan laten doen. Met de auto langs gegaan bij meerdere bedrijven maar hier had ik geen goed gevoel bij totdat ik bij De Poetsers terecht kwam.De auto is door De Poetsers gepolijst, van binnen gereinigd en daarna is er een keramische coating aangebracht over de lak van de auto. De auto ziet er nu super netjes uit, word ook veel minder snel vies en is makkelijker schoon te maken. De enorme spijt van het aanschaffen van een zwarte auto was ook snel verdwenen toen deze was behandeld.Dit is echt een top bedrijf die hoge kwaliteit aanbiedt met veel service.Echt heel erg tevreden over het resultaat en super blij met de auto! Dank jullie wel
Hannes VermanenHannes Vermanen
07:40 04 Apr 23
Vriendelijke en vooral vak mensen.Aanrader voor als u uw auto weer netjes wilt hebben.
Sebastiaan TerpstraSebastiaan Terpstra
12:35 13 Jan 23
Wauw, ik ben echt zo goed en vriendelijk geholpen. Mijn leaseauto inleverklaar gemaakt, en ziet er weer spik en span uit. Ik ben vaste klant geworden 😉
BertBert
16:08 22 Nov 22
Mijn interieur zat heel erg onder het braaksel. Is weer netjes schoon.
Hans TonjesHans Tonjes
07:47 16 Jul 22
Heel tevreden over het poetsen en polijsten van onze camper. En mocht je dan als veel te precieze liefhebber nog een plekje zien dan is het Jeroen en z’n team geen moeite te groot om het snel in orde te maken. Het resultaat: mensen kunnen haast niet geloven dat onze camper al 17 jaar oud is.
Djonno BouwheerDjonno Bouwheer
13:12 19 May 22
Heel erg tevreden over de diensten van De Poetsers.Wij zijn hier op aanraden van een bekend autoschade bedrijf langs gegaan omdat de auto volledig onder de witte verfspuitnevel zat (iemand had in de open lucht met verf gespoten). Dit was erg lastig van de auto te verwijderen en een zeer tijdrovende klus.Toch hebben de poetsers de auto heel erg netjes gepolijst en de auto ziet er weer uit als nieuw! Ze gaan om met de auto als of het hun eigen auto is oftewel een bedrijf dat echte service levert.
Mijn Land Rover had te lang stil gestaan en zat plotseling helemaal onder de schimmel, aan de binnenkant! Nadat ik gebeld heb kon ik de volgende dag al langskomen om de auto te laten zien. Twee dagen later kon ik hem weer ophalen. Met veel liefde en passie is de auto weer netjes en droog gemaakt en dat zie je eraan terug! Jullie leveren hoge kwaliteit, vertellen het eerlijke verhaal vanuit de aandacht voor de auto. Dank voor de service, ik kon zeker vaker terug.
js_loader

Neem direct contact met ons op

Meer over De Poetsers

Vestiging Ermelo

Bekijk meer informatie over onze vestiging in Ermelo

Bekijk vestiging Ermelo

Het autopoetsbedrijf uit Ermelo, Harderwijk, Nijkerk & Putten

de Poetsers is sinds 2018 het autopoets bedrijf in Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en omstreken. Sindsdien is ons team constant aan het groeien en werken wij nu samen met toonaangevende autobedrijven in de regio. Zo hebben wij ervaringen in het poetsen van elk soort voertuig. Denk hierbij aan motoren, vrachtwagen en auto’s. 

Gebruik van de beste auto schoonmaakmiddelen

Een auto heeft ook liefde nodig. Om deze reden werken wij met de beste autopoets middelen. Denk hierbij aan hoogwaardige autoshampoo  voor een maximale bescherming van de autolak. Bovendien heb je zelfs de mogelijkheid om je auto te laten polijsten of je interieur te laten reinigen voor een compleet resultaat. 

Een team met passie voor precisiewerk

Ons ervaren team is ons grootste geheim. Bij de Poetsers werken alleen maar experts die passie hebben voor het beste resultaat. Hierdoor kunnen wij de lat extra hoog leggen. Zo zorgen wij constant voor het beste resultaat en de schoonste voortuigen.