Laat je vrachtwagen professioneel wassen door onze experts

Wij zijn uitgerust met de ervaring en materialen om uw auto weer te laten blinken. Neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden.

Een truckwash waarmee je echt de weg weer op kan

gewoon bij jou in de regio

De Poetsers is gevestigd in Ermelo. Een centraal gelegen locatie in de regio noord-west Veluwe.

Met passie, welke vrachtwagen dan ook

Dagelijks streven wij een naar top-kwaliteit. Ons ervaren team zorgt gegarandeerd voor een perfect resultaat.

Jouw auto binnen no-time brandschoon

Wij zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit leven in een zo kort mogelijke tijd. Zo kan jij binnen no-time weer de weg op.

Compleet was-programma

De poetsers bied alleen een compleet was-programma. Zo garanderen wij een constante kwaliteit voor elk voortuig.

Tot in de kleinste detail

Bij de Poetsers zorgen wij ervoor dat jouw vrachtwagen weer perfect de weg op kan. Een vrachtwagen is als een tweede huis, deze moet daarom ook in perfecte conditie blijven en ook daar hoort een wasbeurt van de Poetsers bij. De Poetsers werkt met de juiste materialen om jouw Vrachtwagen weer te laten glazen. Dit doen wij met de unieke producten van onze (in)nationale leveranciers. Ons team is gespecialiseerd in de perfecte afwerking door onze traditionele poetsmethoden. Bovendien werken wij standaard met duurzame microvezel doeken om kleine krasjes aan de lak van jouw vrachtwagen te voorkomen. 

Vrachtwagen laten poetsen bij de Poetsers (truckwash)

Neem direct contact met ons op

Jouw vrachtwagen laten Poetsen

Stap 1

Eerst spuiten wij de vrachtwagen grondig af. Zo Beginnen wij van boven naar de beneden, zodat de viezigheid langzaam naar de grond word toegewerkt. 

Stap 2

Wij wassen de vrachtwagen grondig met een microvezel doek en auto shampoo. Zo zorgen wij dat we elk hoekje van de vrachtwagen meepakken voor een perfecte afwerking. 

Stap 3

Wij maken de truck helemaal droog met een speciale doek. Daarnaast controleren wij de vrachtwagen volledig en leveren hem pas af wanneer de auto perfect is. 

Stap 4

Nadat de truck perfect schoon is starten wij met het aanbrengen van beschermende laag. Dit doen wij door wax aan te brengen in cirkelvormige bewegingen

Stap 5

Na het aanbrengen van de wax zorgen wij ervoor dat we de doffe laag wegwerken. Dit doen wij door met een microvezel doek over de vrachtwagen heen te wrijven.

Stap 6

Voor het beste resultaat zorgen wij ervoor dat we een complete controle  lopen rondom de vrachtwagen. Zo zullen we elk stofje wegpoetsen tot het echt perfect is.