Jouw auto uitdeuken zonder lakschade? Laat onze experts het voor je realiseren.

Ons team is gespecialiseerd in het uitdeuken van je auto. Neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden.

Laat uw auto uitdeuken door onze experts

gewoon bij jou in de regio

De Poetsers is gevestigd in Ermelo. Een centraal gelegen locatie in de regio noord-west Veluwe.

Met passie, welke auto dan ook

Dagelijks streven wij een naar top-kwaliteit. Ons ervaren team zorgt gegarandeerd voor een perfect resultaat.

Jouw auto binnen no-time brandschoon

Wij zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit leven in een zo kort mogelijke tijd. Zo kan jij binnen no-time weer de weg op.

Compleet was-programma

De poetsers bied alleen een compleet was-programma. Zo garanderen wij een constante kwaliteit voor elk voortuig.

Auto uitdeuken bij De Poetsers

Een deukje in je auto kan al snel voorkomen, zoals na een ongeval, het repareren van hagelschade of het opknappen van een oudere auto. Enkel kan je dit bij de Poetsers snel repareren door onze team van experts. Bovendien kan je je auto bij ons laten uitdeuken zonder lakschade. Hierdoor houden we de kosten beperkt. Zo kan je bij ons de nodige kosten besparen met daarbij wel een uitgedeukt resultaat. Om deze reden hoeft het uitlaten deuken van jouw auto niet duur te zijn.  

Reviews van onze klanten

Hans / Camper laten wassen

5/5

“Heel tevreden over het poetsen en polijsten van onze camper. En mocht je dan als veel te precieze liefhebber nog een plekje zien dan is het Jeroen en z’n team geen moeite te groot om het snel in orde te maken. Het resultaat: mensen kunnen haast niet geloven dat onze camper al 17 jaar oud is.”

Robert / Auto laten wassen

5/5

“Mijn Land Rover had te lang stil gestaan en zat plotseling helemaal onder de schimmel, aan de binnenkant! Nadat ik gebeld heb kon ik de volgende dag al langskomen om de auto te laten zien. Twee dagen later kon ik hem weer ophalen. Met veel liefde en passie is de auto weer netjes en droog gemaakt en dat zie je eraan terug! “

William / Koplampen laten reinigen

5/5

“Kwam om mijn koplampen te laten poetsen, bleek kleine moeite om ze weer netjes te maken. Deden ze gelijk en wilde er niets voor hebben. We zien je graag terug als we weer wat kunnen doen. Super bedankt.”

Neem direct contact met ons op

Auto uitdeuken bij de Poetsers

Uitdeuken zonder lakschade

Auto uitdeuken zonder lakschade is een duurzame techniek die steeds populairder wordt onder auto liefhebbers. Het is een methode om kleine deukjes uit de carrosserie van een auto te verwijderen zonder daarbij de lak te beschadigen. Bij de Poetsers gebeurt door middel van het gebruik van speciale tools en technieken die de deuk voorzichtig terugduwen naar zijn oorspronkelijke vorm. Hierbij word lakschade voorkomen. 

Auto uitdeuken zonder spuiten

Het kan ontzettend vervelend zijn wanneer je auto een deuk oploopt, vooral als het ook nog eens op een opvallende plek is. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem op te lossen en je auto er weer als nieuw uit te laten zien. Dit kan professioneel bij de Poetsers gerealiseerd worden. Wij beschikken namelijk over het gereedschap om lakschade weer te herstellen. Om deze reden kunnen wij jouw auto bij deze schade professioneel repareren. 

Meer over De Poetsers

Vestiging Ermelo

Bekijk meer informatie over onze vestiging in Ermelo

Bekijk vestiging Ermelo

De specialist in Ermelo, Harderwijk & Putten

de Poetsers is sinds 2018 het autopoets bedrijf in Ermelo en omstreken. Sindsdien is ons team constant aan het groeien en werken wij nu samen met toonaangevende autobedrijven in de regio. Zo hebben wij ervaringen in het poetsen van elk soort voertuig. Denk hierbij aan motoren, vrachtwagen en auto’s. 

Gebruik van de beste auto schoonmaakmiddelen

Een auto heeft ook liefde nodig. Om deze reden werken wij met de beste autopoets middelen. Denk hierbij aan hoogwaardige autoshampoo  voor een maximale bescherming van de autolak. Bovendien heb je zelfs de mogelijkheid om je auto te laten polijsten of je interieur te laten reinigen voor een compleet resultaat. 

Een team met passie voor precisiewerk

Ons ervaren team is ons grootste geheim. Bij de Poetsers werken alleen maar experts die passie hebben voor het beste resultaat. Hierdoor kunnen wij de lat extra hoog leggen. Zo zorgen wij constant voor het beste resultaat en de schoonste voortuigen.