Zijn je velgen beschadigd? Laat ze herstellen door de experts van de Poetsers

Wij zijn voorzien van de juiste materialen om een hoogwaardig velgen herstel te realiseren.

Jouw velgen professioneel herstellen

gewoon bij jou in de regio

De Poetsers is gevestigd in Ermelo. Een centraal gelegen locatie in de regio noord-west Veluwe.

Met passie, welke auto dan ook

Dagelijks streven wij een naar top-kwaliteit. Ons ervaren team zorgt gegarandeerd voor een perfect resultaat.

Jouw velgen binnen no-time als nieuw

Wij zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit leven in een zo kort mogelijke tijd. Zo kan jij binnen no-time weer de weg op.

Compleet was-programma

De poetsers bied een compleet was-programma. Zo garanderen wij een constante kwaliteit voor elk voortuig.

Stoeprandschade herstellen bij de Poetsers

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan stoeprandschade snel ontstaan. Bovendien is dit ook een veel voorkomend probleem. Gelukkig zijn de experts van de Poetsers uitgerust met de juiste middelen om jouw velgen te herstellen. Bovendien kunnen wij dit binnen no-time realiseren, zodat jij snel weer de weg op kan. Stoeprandschade is een veel voorkomend fenomeen het gebeurd voornamelijk tijdens het file parkeren of het in/uitrijden van een woonwijk. Helaas kan velgen schade diepe krassen opleveren. Ook heeft dit een negatieve invloed op de inleverwaarde van je auto. Om deze reden is het verantwoordelijk om je velgen te herstellen. 

Velgen herstel de Poetsers Ermelo

Reviews van onze klanten

Berry FoppenBerry Foppen
05:47 17 May 23
Netjes te woord gestaan. Duidelijke afspraken gemaakt en een goed resultaat.
JustinJustin
16:06 29 Apr 23
Begin 2020 een zwarte Lexus CT200h gekocht, vrijwel kort na aanschaf van deze auto enorm veel spijt van de kleur van de auto die ik heb gekozen. Vrijwel direct na het wassen van deze auto was die alweer vies. Op de auto zaten meerdere schade plekjes van vogelpoep, veel lichte krasjes en doffe plekken. Hier wilde ik wat aan laten doen. Met de auto langs gegaan bij meerdere bedrijven maar hier had ik geen goed gevoel bij totdat ik bij De Poetsers terecht kwam.De auto is door De Poetsers gepolijst, van binnen gereinigd en daarna is er een keramische coating aangebracht over de lak van de auto. De auto ziet er nu super netjes uit, word ook veel minder snel vies en is makkelijker schoon te maken. De enorme spijt van het aanschaffen van een zwarte auto was ook snel verdwenen toen deze was behandeld.Dit is echt een top bedrijf die hoge kwaliteit aanbiedt met veel service.Echt heel erg tevreden over het resultaat en super blij met de auto! Dank jullie wel
Hannes VermanenHannes Vermanen
07:40 04 Apr 23
Vriendelijke en vooral vak mensen.Aanrader voor als u uw auto weer netjes wilt hebben.
Sebastiaan TerpstraSebastiaan Terpstra
12:35 13 Jan 23
Wauw, ik ben echt zo goed en vriendelijk geholpen. Mijn leaseauto inleverklaar gemaakt, en ziet er weer spik en span uit. Ik ben vaste klant geworden 😉
BertBert
16:08 22 Nov 22
Mijn interieur zat heel erg onder het braaksel. Is weer netjes schoon.
Hans TonjesHans Tonjes
07:47 16 Jul 22
Heel tevreden over het poetsen en polijsten van onze camper. En mocht je dan als veel te precieze liefhebber nog een plekje zien dan is het Jeroen en z’n team geen moeite te groot om het snel in orde te maken. Het resultaat: mensen kunnen haast niet geloven dat onze camper al 17 jaar oud is.
Djonno BouwheerDjonno Bouwheer
13:12 19 May 22
Heel erg tevreden over de diensten van De Poetsers.Wij zijn hier op aanraden van een bekend autoschade bedrijf langs gegaan omdat de auto volledig onder de witte verfspuitnevel zat (iemand had in de open lucht met verf gespoten). Dit was erg lastig van de auto te verwijderen en een zeer tijdrovende klus.Toch hebben de poetsers de auto heel erg netjes gepolijst en de auto ziet er weer uit als nieuw! Ze gaan om met de auto als of het hun eigen auto is oftewel een bedrijf dat echte service levert.
Mijn Land Rover had te lang stil gestaan en zat plotseling helemaal onder de schimmel, aan de binnenkant! Nadat ik gebeld heb kon ik de volgende dag al langskomen om de auto te laten zien. Twee dagen later kon ik hem weer ophalen. Met veel liefde en passie is de auto weer netjes en droog gemaakt en dat zie je eraan terug! Jullie leveren hoge kwaliteit, vertellen het eerlijke verhaal vanuit de aandacht voor de auto. Dank voor de service, ik kon zeker vaker terug.
js_loader

Neem direct contact met ons op

Jouw stoeprandschade herstellen bij de Poetsers

Stap 1 

Eerst controleren we de volgen, zo brengen wij duidelijk in beeld wat de schade is en hoe wij het kunnen repareren. 

Stap 2

Wij demonteren de beschadigde velgen. Hierdoor kunnen wij zo op werkhoogte leggen, zodat we met precisie tewerk kunnen gaan.

Stap 3

Wij schuren de velgen op de juiste plekken. Hieruit zorgen we dat het oppervlakte weer glad is. Dit doen wij met een elektrische tool. 

Stap 4

Achteraf gaan wij nog met een schuurpapiertje de velgen afnemen. Zo zorgen wij ervoor dat de velg weer egaal wordt. 

Stap 5

Na het schuren gaan wij de velg polijsten, daarna gaan wij met een duurzame poedercoating de velg afwerken. 

Stap 6

Achteraf gaan wij de velg weer grondig inspecteren en herhalen wij het stappenplan indien noodzakelijk. 

Meer over De Poetsers

Vestiging Ermelo

Bekijk meer informatie over onze vestiging in Ermelo

Bekijk vestiging Ermelo

De specialist in Ermelo, Harderwijk & Putten

de Poetsers is sinds 2018 het autopoets bedrijf in Ermelo en omstreken. Sindsdien is ons team constant aan het groeien en werken wij nu samen met toonaangevende autobedrijven in de regio. Zo hebben wij ervaringen in het poetsen van elk soort voertuig. Denk hierbij aan motoren, vrachtwagen en auto’s. 

Gebruik van de beste auto schoonmaakmiddelen

Een auto heeft ook liefde nodig. Om deze reden werken wij met de beste autopoets middelen. Denk hierbij aan hoogwaardige autoshampoo  voor een maximale bescherming van de autolak. Bovendien heb je zelfs de mogelijkheid om je auto te laten polijsten of je interieur te laten reinigen voor een compleet resultaat. 

Een team met passie voor precisiewerk

Ons ervaren team is ons grootste geheim. Bij de Poetsers werken alleen maar experts die passie hebben voor het beste resultaat. Hierdoor kunnen wij de lat extra hoog leggen. Zo zorgen wij constant voor het beste resultaat en de schoonste voortuigen.